20/jan
Talia Kammant
Published in post

Nieuwjaarsreceptie Buurtvereniging Kerkehout.

Zaterdag 14 januari was de nieuwjaarsreceptie, onder het genot van een hapje en drankje wenste men elkaar de beste wensen voor 2017 toe. Tijdens de speech van voorzitter Michiel Prent werd terug gekeken naar een aantal hoogte- en diepte punten uit onze wijk in 2016.

De Buurtvereniging heeft in 2016 een mooie groei mogen maken. Zowel in ledenaantal als in activiteiten die werden georganiseerd. Hierbij werd onder andere stilgestaan bij het vernieuwde Kontakt. Het buurtblad heeft inmiddels een ware metamorfose doorgemaakt en wordt door onze leden als zeer positief ontvangen.

De buurtvereninging heeft geïnvesteerd in groene energie. Het dak van ons buurtcentrum is volledig voorzien van zonnepanelen. Wat inmiddels al een zeer goed resultaat heeft gegeven voor onze energievoorziening van 2016.

De voorzitter heeft ook stilgestaan bij de mensen die ons helaas zijn ontvallen in 2016. Ook was er een dankwoord voor alle vrijwilligers die er elke keer voor zorgen dat wij een bruisende vereniging kunnen zijn. Speciaal dankwoord was er voor Benno Hogewoning, voor zijn belangrijke rol op 5 december hij heeft deze overgedragen aan een goede opvolger.

We kijken met veel plezier vooruit naar 2017. Er staan weer mooie en diverse evenementen en activiteiten op de planning. De communicatie wordt uitgebreid met de lancering van onze nieuwe website. Hierdoor kunnen we mensen nog beter informeren en up-to-date te houden.

Dit jaar hopen wij nog meer nieuwe leden te mogen verwelkomen en bestaande leden nog meer plezier te geven met onze inzet voor de wijk.

Namens de Buurtvereniging Kerkehout en Omgeving wensen wij u een mooi en voorspoedig 2017 toe.

 

Talia Kammant

Comments are closed.

Scroll to Top