10/feb
beheerder
Published in post

Terugblik Disco 28 Januari 2017

 Geslaagde Jeugd disco buurtvereniging Kerkehout
Na maanden van stilte en weken van voorbereiding hebben we weer een spetterende Disco voor de kids van 5 tot 13 jaar neer weten te zetten. Op zaterdag 28 januari ging de rode loper uit en de deuren open om 18:30uur waarna de kids eigendom maakten van de dansvloer.
Bijzonder thema dit keer was Black Light Party, om dit extra speciaal te maken was de zaal door ons hiervoor versierd en werden de kinderen geschminkt waardoor het effect van de Black Lights nog beter tot zijn recht kwam.
Onder leiding van onze vaste kinder DJ van Blijwin entertainment  werd uitzinnig gedanst en spelletjes gedaan voor de nodige stickers. Uiteraard hadden we gedacht aan wat lekkers voor tussen door en mocht de limonade fontein ook nu niet ontbreken.
Wij willen iedereen die ons heeft geholpen heel erg bedanken en uiteraard alle aanwezige kids die er samen met ons weer een geweldig feest van hebben weten te maken!
Wij gaan weer in beraad voor nieuwe activiteiten welke wij in 2017 gaan organiseren en houd daarvoor onze facebook pagina in de gaten. www.facebook.com/vloepers2.0 of de website van de buurtvereniging www.kerkehout.nl
Blije groet Ramon & Elise
beheerder

Comments are closed.

Scroll to Top