02/mei
Talia Kammant
Published in post

Spetterende dansvoorstelling Dansstudio Kerkehout

Zondag 2 April was het jaarlijkse dansoptreden van Dansstudio Kerkehout. De uitvoering is iets waar men reeds jaar en dag reikhalzend naar uitkijkt.

Het Jazz Ballet Kerkehout bestond afgelopen November 40 Jaar en inmiddels is de naam gewijzigd naar dans studio Kerkehout doordat de dansstijlen door de jaren heen flink zijn uitgebreid. Door de jaren heen hebben veel kinderen hun opvoeringen gehad bij dit inmiddels bekende fenomeen eerst onder leiding van Sylvia Koot en nu al weer een aantal jaar onder leidinging van Natasja Wesseling en haar team. Heden ten dagen zijn er nog ruim 110 leden actief en is er zelfs nog een wachtlijst. Bijzonder leuk detail was om te zien dat Sylvia Koot de oprichtster van destijds in het slot van het optreden ook de bühne in bezit nam.
Ook afgelopen jaar is onder de  supervisie van Natasja, Aniek, Tanika, Lotte en Nikki keihard getraind om weer een fantastische voorstelling neer te zetten met dit jaar als thema House of Dance. De beide shows van 15:00uur en 17:00uur waren werkelijk in no time uitverkocht. Binnen 2 dagen waren er geen plaatsen meer beschikbaar en zijn er in overleg met de Warenar meer plaatsen beschikbaar gesteld.

De dans voorstelling House of Dance kenmerkte zich doordat op ludieke wijze de vele vertrekken van de woning werden vertoond van de zolder tot de kelder en van de badkamer tot de wasstraat overal werd er door de 7 dansgroepen een spetterende show vertolkt. Adembenemend kon het publiek genieten van deze fantastische show

Na afloop van de show gaf aftredend voorzitter Michiel Prent namens de buurtvereniging  een attentie voor alle toppers van dansstudio Kerkehout

De redactie heeft begrepen dat de brainstormsessies voor volgend jaar in volle gang zijn en we zijn nu al benieuwd naar de uitvoering van volgend jaar

Link naar Facebook

 

Talia Kammant

Comments are closed.

Scroll to Top