25/jun
beheerder
Published in post

Halloween 2017

De zomer staat nog voor de deur maar zijn de zombies, griezels en ander gespuis zich al weer aan het beramen voor het komende Halloween. Wij zullen Kerkehout weer bezit nemen ?. Ons doel is Halloween grootst te maken in Kerkehout. Waar over gesproken zal worden in Wassenaar en heel Nederland. We zullen diverse leuke activiteiten bedenken en ontwikkelen voor alle leeftijden.

Vandaar hopen wij dat de bewoners van Kerkehout en omgeving mee willen doen. Ideeën als de geniaalste spook tuin, de mooiste versierde raam, griezelig gekleed, etc. Wees creatief! Degene met de leukste inzet wordt beloond door de organisatie, binnenkort meer…

EXTRA HANDJES!!!

Voor de organisatie kunnen we altijd nog wel wat extra handen gebruiken, om bv de bezoekers op de stuipen op het lijf te jagen. Lijkt het je leuk om ons te vergezellen, stuur een bericht via facebookpagina Halloween Kerkehout. Wij zullen dan contact met je opnemen.

Met griezelige groet
het Halloween team

 

beheerder

Comments are closed.

Scroll to Top