25/jun
beheerder
Published in post

Voortgang opfrissing buurtcentrum

Beste Leden,

Grote vakantie nadert en inmiddels zijn we ook al weer 2 maanden verwijderd van de Algemene Leden vergadering op 19 April 2017. Tijdens de vergadering is gesproken dat er ook met het oog op de toekomst er toch wel wat gedaan moest worden in het buurtcentrum.

Inmiddels hebben de volgende werkzaamheden plaatsgevonden:

  • De hal is voorzien van een drietal nieuwe boekenkasten voor de gratis buurt bibliotheek en hierin is een ruimte gecreëerd voor gevonden voorwerpen (bovenste deur) en een ruimte voor het wegwerken van de dweil kar.
  • De zonnepanelen zijn geplaatst.
  • De keuken, de koelkasten en de afzuigkap moeten worden vervangen voor een nog beter energie verbruik.
  • De kassa, achter de bar is een nieuwe kassa geplaatst. Hierdoor wordt ons voorraadbeheer en het gebruik zal worden vereenvoudigd. De kassa zal binnenkort worden geïnstalleerd.

SCHILDEREN VAN DE ZAAL

Nu staan er nog een aantal werkzaamheden op het programma zoals het schilderen van de zaal, het idee is dit in een weekend te willen realiseren zodat er een minimum van hinder voor de groepen zal zijn.De planning als bedacht zal nu richting het 2e of 3e weekend van september gaan echter om de planning definitief af te kunnen stemmen moeten we in kaart hebben wie ons hiermee zou willen helpen!

Om dit te kunnen realiseren hebben we een hoop vrijwilligers nodig en wij hopen dan ook een beroep op u te mogen doen. Graag verneemt het bestuur van u of er de gelegenheid voor is dat u samen met ons de handen uit de mouwen zou willen steken. De werkzaamheden omvatten met name schilderwerk en een klein deel constructief.

Bent u in de gelegenheid en zou u uw steentje willen bijdragen. Graag zien we uw reactie via de email: info@kerkehout.nl Natuurlijk kunt u ook een van de bestuursleden aanspreken voor aanmelding.

We hopen op uw steun te mogen rekenen!!

beheerder

Comments are closed.

Scroll to Top