01/jul
Talia Kammant
Published in post

Creatieve Kerkehouter maakt bijzondere kussens

Cornelie maakt bijzondere kussens “Heart Pillows” staat in de krant > De Wassenaarse krant week 26 |  2017

Mevrouw Cornelie Tuunter uit de wijk Kerkehout kwam onlangs in het nieuws toen zij met de Crea Club zelfgemaakte ‘Heart Pillow’s’ overhandigde aan een vertegenwoordigster van het Langeland Ziekenhuis. De kussentjes worden gebruikt door vrouwen na een borstoperaie. Nu dat
project is afgerond, blijt mevrouw Tuunter doorgaan met naaien.

Mensen die een familielid of vriendin hebben die een borstoperaie moet ondergaan kunnen bij haar een kussentje bestellen. Wat ze ervoor rekent? Nou niets, een kleine donatie voor wat materiaal is al meegenomen. De Heart Pillow is een hartvormig kussentje dat borstkankerpaiënten ondersteuning biedt na het verwijderen van hun okselklieren of borst. Door de vorm past het precies onder de oksel, waardoor het pijn en zwelling na de opera ie kan verlichten. Het kussentje kan ook ondersteuning bieden bij het slapen en tijdens het autorijden. Tijdens het autorijden kan de patiënt op deze manier de druk van de autogordel verminderen.

Als u op zoek bent naar een Hart-Kussentje dan kunt u deze bestellen bij Cornelie: cornelietuunter@ziggo.nl. Foto: Anton Overklift

Talia Kammant

Comments are closed.

Scroll to Top