05/sep
beheerder
Published in post

Voer mij niet

Hallo ik ben Nio een hele lieve, hongerige soms slecht uitziende kat. Ik heb een voedselallergie en als ik ander voer krijg dan het voer dat mijn baasjes kopen krijg ik ontzettende jeuk en krab en bijt ik mijzelf tot bloedens toe open. Doordat ik er dan zo slecht uitzie denken mensen dat ik een zwerfkatje ben en geven ze mij voer. Mijn baasjes hebben mij ook al een keer uit het asiel moeten ophalen terwijl ik echt niet gered hoef te worden. Zolang ik alleen mijn dieetvoer krijg gaat het heel goed met mij en zie ik er ook nog best goed uit al zeg ik het zelf, dat kun je op de foto zien. Dus ook al mauw ik heel zielig en kijk ik heel lief geef mij alsjeblieft niets er staat thuis altijd voer voor mij klaar dus ik kom niets tekort.

Nio

   

beheerder

Comments are closed.

Scroll to Top