19/sep
Talia Kammant
Published in post

OPROEP! Vragenlijst

Beste buurtbewoner van Kerkehout & Omgeving,

Zoals u misschien weet zijn er gemeentelijke plannen voor de ontwikkeling van een nieuw multifunctioneel centrum. Dit centrum kan plaats bieden aan verschillende organisaties en verschillende activiteiten. De locatie hiervoor zou ruwweg achter het huidige buurthuis zijn.

Wij zouden graag van u willen weten wat u van onze huidige activiteiten vindt en wat u nuttige activiteiten voor het nieuwe centrum zou vinden. Zo krijgen wij als bestuur een beeld van de wensen die leven binnen de wijk. We kunnen uw wensen dan meenemen in onze gesprekken met de gemeente en andere samenwerkingspartners. We hopen dan ook van harte dat u bereid bent om een paar vragen te beantwoorden!

Het beantwoorden van de vragen duurt ongeveer 5 minuten. De vragenlijst wordt gestart als u op de volgende link klikt: Vragenlijst Kerkehout & Omgeving

Alvast ontzettend veel dank voor uw tijd en medewerking!

Bestuur Kerkehout & Omgeving

 

Talia Kammant

Comments are closed.

Scroll to Top