08/okt
beheerder
Published in post

Halloween kerkehout zaterdag 28 Oktober 2017

Bijna is het zover Halloween in Kerkehout.

Zaterdag 28 oktober wordt Kerkehout weer even overgenomen door allerlei griezels. Kom maar langs als je durft…………………….

De organisatie hoopt dat veel bewoners ook hun tuin / huis of……. om willen toveren naar een waar griezelparadijs waar de kinderen een snoepje of andere versnapering mogen halen.

Voor diegene die het leukst/origineelste huis heeft zal door een onafhankelijke jury een leuke prijs worden overhandigd en we hopen ook dat u als bewoner ook hier aan wil deelnemen en snoepjes voor de kinderen beschikbaar wil stellen. Om uw deelname duidelijk te maken kunt u u zich voor 25 oktober aan melden op aanmelden@halloweenkerkehout.nl wij zullen uw huis dan op de plattegrond vermelden welke de deelnemers meekrijgen zodat zij bij u langs zullen komen.

Mocht aanmelden voor u niet mogelijk zijn dan hebben wij onze vertrouwde oranje pompoen gedrukt en voor u klaar gelegd in de bibliotheek (Hal) in het buurtcentrum. Wanneer u deze op de 28 ste goed zichtbaar ophangt kunnen de kinderen zien dat zij ook bij u van harte welkom zijn voor een snoepje.

De pompoenen zullen vanaf ca. 16 oktober voor u klaar liggen in het buurtcentrum!!.

Om 19.30 uur is het startsein op het Mariaplein  vanaf hier zal er een route worden gelopen langs de deelnemende huizen om uiteindelijk over te gaan naar de Haunted streets of Churchwood waarna men eindigt op het Mariaplein voor het finale slot onder het genot van een warme chocomel of voor de volwassenen een glaasje gluhwein.. Door de jaren heen hebben we leuke ideeën gehad en ook nu  beloofd het weer een speciale editie te worden!!

Ook wanneer de weergoden ons minder goed gezind zijn hebben wij een alternatief in petto!

We hopen op uw inzet om de wijk zo bijzonder mogelijk te maken en dat er veel verklede kinderen en volwasenen ons komen bezoeken.

Deelname is GRATIS!!!! maar een vrijwillige bijdrage is natuurlijk altijd welkom!!

 

 

beheerder

Comments are closed.

Scroll to Top