17/okt
Talia Kammant
Published in post

Stichting Maatschappelijke Ondersteuning Wassenaar, Buurt-inn 14.15 uur

De Stichting Maatschappelijke Ondersteuning Wassenaar (SMOW) is er voor iedereen in Wassenaar die ondersteuning nodig heeft op het gebied van welzijn. Zo hebben wij een ouderenadviseur in dienst en een mantelzorgconsulent. Daarnaast werken wij met vrijwilligers. Denkt u bijvoorbeeld aan vervangende mantelzorg zodat de mantelzorger er even tussenuit kan of administratieve hulp voor  het invullen van formulieren of het aanvragen van regelingen. Wij komen graag vertellen over wat de SMOW te bieden heeft.  Wist u bijvoorbeeld dat we naast Tafeltje Dekje ook een Open eettafel hebben? En dat een mantelzorger die voor zijn/haar naaste zorg deze zorg met anderen kan delen?

We zien u graag op dinsdag 24 oktober!

Plaats: Buurt-inn

Tijd: 14.15 uur

Saskia van der Meer en Carla van den Berg

Talia Kammant

Comments are closed.

Scroll to Top