26/dec
beheerder
Published in post

Gezocht! computer hulp

Beste wijkbewoners,

Regelmatig ontvangt het bestuur het verzoek of er hulp kan worden geboden in het basis gebruik bij een computer of tablet. Zo zijn er vragen in gebruik van internet en mailgebruik als het zoek op het internet.

Hiervoor hebben wij ruimte geschikt gemaakt alsmede de wifi voorzieningen. Wij zijn nu op zoek naar iemand die het leuk vind om op vrijwillige basis de wijkbewoners met zijn/haar vragen zou willen helpen.

Ook het helpen bij onze website behoort hierbij tot de opties

De momenten hiervoor uiteraard in overleg.

Mocht u hier interesse in hebben dan ontvangen wij graag een mailtje van u in onze mailbox: info@kerkehout.nl

Alvast willen wij u hartelijk danken voor de reactie

 

beheerder

Comments are closed.

Scroll to Top