04/jan
beheerder
Published in post

Terugblik Oud en Nieuw Kerkehout 2017-2018

Traditiegetrouw staat Kerkehout garant voor een fantastische oud en nieuw viering

Hierbij mag uiteraard het vreugdevuur niet ontbreken, de dames en heren van Team Sfeerbeheer zijn dan ook al maanden van te voren in de weer met de voorbereidingen.

Op oudejaarsdag is een groep van ca. 30 personen (zowel jong als oud) gezamenlijk gestart met de opbouw van de vuurstapel. Aan de innerlijke mens moet uiteraard gedacht worden en zo heeft het bestuur van de Buurtvereniging Kerkehout een heerlijke lunch voor de dames en heren gemaakt waar men zichtbaar van genoot.

De start van oudejaarsavond stond in teken van de kinderen. Om 18.15uur verzamelden ca. 50 kinderen zich samen met hun ouders en grootouders in het Buurtcentrum. Om 18.30 toogde  het gezelschap zich ondanks het regenachtige weer naar buiten om achter de geluidsauto door de wijk met hun lampionnen te lopen. Speciaal hiervoor werden de lantaarnpalen gedoofd. Bij terugkomst in het Buurtcentrum stond er voor de kinderen lekkere warme chocomel met slagroom en voor de volwassenen heerlijke warme Glühwein klaar. Nadat iedereen weer wat opgewarmd was verzamelde iedereen zich bij het vreugdevuur om naar het vuurwerk te kijken.

Na 00:00uur wanneer iedereen had afgeteld liep de wijk uit om gezamenlijk elkaar gelukkig nieuw jaar te wensen op het sportterrein van SV Wassenaar waar het grote vuur inmiddels was aangestoken. De wind dreigde nog even roet in het eten te gooien, maar gelukkig gaf de aanwezige Brandweer het sein veilig. Om 01:00uur was door Team Sfeerbeheer het vuurwerk in gereedheid gebracht waarna het voltallige publiek heeft mogen genieten van een heuse vuurwerkshow.

Rest ons nog een speciaal dankwoord te richten aan:

ALLE BEWONERS WELKE GUL HEBBEN GESPONSORD BIJ HET BEZOEK AAN DE DEUR,  ELM BLEISWIJK, FIRMA OSKAM,  PRIMERA THERESIATRAAT , VOORHAM BRONBEMALING, ELST TRANSPORT,  KOOKATELIER WASSENAAR – KOOKATELIER OTTO E MEZZO ,  COLOURSIGNS,  MAARTEN VAN DER MEULEN , GEMEENTE WASSENAAR

 EN NIET TE VERGETEN ALLE HELPERS DIE DIT MOGELIJK HEBBEN GEMAAKT!!

Allen ENORM BEDANKT! Door jullie blijft Oud en nieuw een evenement van Kerkehout wat onze wijk zo bijzonder maakt!

beheerder

Comments are closed.

Scroll to Top