23/jan
Talia Kammant
Published in post

Creatief voor het goede doel

Baby dekens

Een oproep voor Creatievelingen, voor het goede doel gaat de Creaclub dekens haken en/of breien.

Hoe gaat het in zijn werk? Iedereen die restjes wol en/of acryl heeft kan stukjes maken van 15cm x 15cm (10 a 12 gram per lapje). De techniek mag u zelf bepalen, breien of haken. Zo ook het patroontje mag u zelf kiezen. Het idee is om een baby deken samen te stellen met alle lapjes die er zijn. (Voor een deken hebben we 42 lapjes nodig.)

Heeft u restjes wol of acryl over mag u deze altijd brengen bij ons. En wilt u zelf mee doen, heel graag zelfs, dan kunt u bij de Creaclub de lapjes inleveren. Wilt u meedoen, maar u heeft geen wol en/of acryl, dan kunt u bij de Creaclub wat halen.

Creaclub is elke Maandag avond van 19.30 uur tot 21.30 uur.

 

Talia Kammant

Comments are closed.

Scroll to Top