20/apr
Talia Kammant
Published in post

Opknapbeurt Mariaplein

Ideeën gezocht voor opknapbeurt Mariaplein

Een aantal bewoners heeft de buurtvereniging en de gemeente verzocht eens na te gaan of het mogelijk is om het Mariaplein een opfrisbeurt te geven. Er is contact geweest tussen de buurtvereniging en de gemeente. De gemeente heeft laten weten dat ze een geldbedrag gereserveerd heeft om het Mariaplein op te knappen.

Uw hulp is nodig! De gemeente wil namelijk van u, buurtbewoners, horen welke ‘opknapideeën’ u voor het Mariaplein heeft. Op Facebook heeft een aantal buurtbewoners al laten weten leuke ideeën te hebben zoals mooie plantenbakken, bestrating, herstel van de Jeu des boules baan, fitnesstoestellen voor de ouderen, herstel van het jubileumbankje etc.

Heeft u een idee, schrijf dit idee dan op en lever het voor 9 april in.

U kunt hier het formulier downloaden.

 

Alle ideeën die wij ontvangen, leveren wij bij de gemeente aan. Vervolgens gaat de gemeente hiermee aan de slag. De gemeente is van plan om de binnengekomen ideeën om te laten zetten in een aantal concrete ontwerpen. U wordt hierover op de hoogte gehouden.

Namens de Buurtvereniging K&O en de Gemeente Wassenaar alvast hartelijk dank voor uw inbreng!

Opknapbeurt Mariaplein

– Inleveren voor 9 april
– Deponeren in brievenbus op Woutersstraat 29 of Wittelaan 11

 

 

Talia Kammant

Comments are closed.

Scroll to Top