04/okt
Talia Kammant
Published in post

Geen Halloween 2018

Beste griezels, wij ontvangen soms vragen of Halloween dit jaar 2018 weer wordt georganiseerd en helaas hebben wij moeten besluiten dat er dit jaar wegens gebrek aan handen en revalidatie van een van onze leden van het vaste team, tijd en geld door ons geen horror pad kan worden georganiseerd.

De afgelopen jaren is het door de explosieve groei van Halloween steeds lastiger geworden om aan de vraag in onze wijk te voldoen. Tevens komen er steeds meer Halloween vieringen bij op onze geplande zaterdag en liep het aantal huizen die meededen in de wijk verder terug.

De organisatie heeft hierdoor tot zijn enorme spijt moeten besluiten dat we het dit jaar vanuit ons team niet voor elkaar krijgen om een goede organisatie neer te zetten en zullen trachten 2019 het Halloween weer te organiseren.

wij vragen hiervoor jullie begrip, de organisatie zou graag wat meer helpende handen gebruiken en ideeën zijn van harte welkom. Dus lijkt het je leuk heb je een goed kostuum en zou je samen met ons dit willen organiseren meld je dan nu aan.

Helaas beste griezels maar tot volgend jaar

Team Halloween Kerkehout

Talia Kammant

Comments are closed.

Scroll to Top