22/okt
Talia Kammant
Published in post

Sinterklaas in Kerkehout

Sinterklaas in Kerkehout op 24-11-2018!

Op zaterdag 24 November 2018 zien we graag alle kinderen om 13.00 uur bij de tunnel aan Het Kerkehout. We zouden het leuk vinden als alle kinderen iets meenemen wat geluid maakt. Al is het een muziek instrument, pannen etc. voor bij de tunnel en in de optocht door de wijk. Rond 13.45 uur zullen we aankomen bij het buurtcentrum waar het middagprogramma zal beginnen.

U kunt uw kind t/m 8 jaar ( lid van de buurtvereniging) inschrijven t/m 11 november en inleveren op de Van Bommellaan 39. Alle kinderen die ingeschreven zijn, zullen aan het einde van de middag een cadeautje krijgen.

Inschrijfformulier downloaden hier

Sinterklaas is gek op tekeningen en knutselwerkjes, dus mochten kinderen het leuk vinden om een tekening te maken of te knutselen, kan deze in de pauze aan de sint worden gegeven. We hopen iedereen te zien op zaterdag 24 november om 13.00 uur aan de tunnel!

Tekeningen downloaden hier

Groeten, Sint en Piet
Bij vragen kun u terecht bij Tanika Hogewoning 0623893127 en tanikahogewoning@hotmail.com

Talia Kammant

Comments are closed.

Scroll to Top