28/jan
Talia Kammant
Published in post

Binnenkort: presentatie ontwerp Mariaplein

Dit voorjaar gaat de gemeente het Mariaplein opknappen. Het afgelopen jaar hebben veel bewoners van Kerkehout hun wensen voor het Mariaplein kenbaar gemaakt. De gemeente bedankt iedereen voor het meedenken! De presentatie van het ontwerp van het Mariaplein en de planning van de werkzaamheden kunt u binnenkort vinden op: 

www.wassenaar.nl/mariaplein

Dit ontwerp is het definitieve ontwerp; zo wordt het aangelegd. Er is geen inspraak meer mogelijk. 

Dit bericht wordt op Facebook, de website van de buurtvereniging en in het blad Kontakt geplaatst. Daarnaast zal de gemeente op het Mariaplein en in het buurtcentrum posters ophangen om het ontwerp aan te kondigen.

De gemeente wenst u alvast veel plezier bij het beleven en gebruiken van het vernieuwde Mariaplein.

Talia Kammant

Comments are closed.

Scroll to Top