15/okt
Bas van der Hulst
Published in post

Let op: Komend weekeinde wegafsluitingen N44

Komend weekeinde van vrijdag 18 oktober 21.00u tot maandag 21 oktober 05.00u is de N44 (beter bekend als de Rijksstraatweg) voor de tweede maal afgesloten wegens groot onderhoud aan deze belangrijke verkeersader door Wassenaar. Vanzelfsprekend heeft deze afsluiting behoorlijke gevolgen voor de bereikbaarheid van de wijk Kerkehout.

Naar aanleiding van de problematiek rondom de eerste afsluiting (lees: http://www.kerkehout.nl/index.php/2019/09/21/problematiek-rondom-weekendafsluiting-n44/) heeft Rijkswaterstaat een aantal aanvullende maatregelen getroffen, waardoor de overlast voor de bewoners en bezoekers van onze wijk tot een minimum gereduceerd zou moeten worden.

Wij willen onze wijkbewoners- en bezoekers verzoeken om wat extra reistijd in te plannen indien u met de auto reist en vooral rekening te houden met de situatie en elkaar. Wij willen vervelende situaties welke tijdens de vorige afsluiting hebben plaatsgevonden erg graag voorkomen.

We raden u aan om voor de meest actuele informatie rondom de afsluiting de website van Rijkswaterstaat in de gaten te houden: www.vananaarbeter.nl en www.wassenaar.nl

Vragen over overlast werkzaamheden en bereikbaarheid?

Voor vragen over de werkzaamheden en bereikbaarheid kunt u contact opnemen met het publieksnummer van Rijkswaterstaat: tel 0800- 8002. 

Bas van der Hulst

Comments are closed.

Scroll to Top