24/maa
Bas van der Hulst
Published in post

Project Energiebesparende maatregelen in Kerkehout

Zoals u ongetwijfeld gemerkt heeft, is de Wassenaarsche Bouwstichting momenteel energiebesparende maatregelen aan het uitvoeren aan de huurwoningen binnen de wijk Kerkehout.

Middels periodieke nieuwsbrieven houden zij de buurtbewoners op de hoogte van de stand van zaken. In de nieuwsbrief van 24 maart 2020 melden zij het volgende:

De uitvoering van de werkzaamheden is in volle gang. Ondanks alle perikelen rondom het Coronavirus verloopt alles tot nu toe volgens planning. De werkzaamheden gaan zolang de situatie het toelaat door. Mocht hier verandering in komen dan informeren wij u zo spoedig mogelijk hierover.

Opzichterstaken

De heer Van Rossem heeft voor onbepaalde tijd zijn werkzaamheden neergelegd als opzichter van het project. Projectontwikkelaar Piet van den Bout (maandag t/m woensdag) en opzichter vastgoed Nancy van Grol (donderdag en vrijdag) nemen de honneurs waar en houden gedurende een aantal uren per dag toezicht op uitgevoerde werkzaamheden.

Spreekuur

Als gevolg van het Coronavirus is het spreekuur in het Project Informatiepunt voor onbepaalde tijd komen te vervallen. Voor vragen kunt u telefonisch contact opnemen met de Wassenaarsche Bouwstichting (bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.00u tot 16.00uur) op telefoonnummer 070-5114690.

Wij volgen uiteraard de ontwikkelingen rondom het Coronavirus. Wij houden ons aan de richtlijnen van het RIVM en blijven bereikbaar. Om verspreiding van het virus tegen te gaan vragen wij ook om uw medewerking. Wij vragen u om op het moment dat er werkzaamheden in uw woning moeten worden uitgevoerd aan ons te melden wanneer u verkouden bent of andere ziekteverschijnselen heeft. Ook wanneer u de laatste tijd in een risicogebied bent geweest, horen wij dit graag.

Mocht u nog vragen hebben over deze nieuwsbrief dan kunt u contact opnemen met onze opzichter vastgoed Nancy van Grol.

Bas van der Hulst

Comments are closed.

Scroll to Top