01/apr
Bas van der Hulst
Published in post

Update: Maatregelen Buurtvereniging ivm COVID-19 – Corona

Naar aanleiding van het gisteren door het kabinet genomen besluit om de sluiting van alle horeca- en bijeenkomsten tot en met 28 april a.s. te verlengen, zijn wij genoodzaakt dit besluit te volgen.

De eerder genomen maatregelen, namelijk het opschorten van alle activiteiten welke door Buurtvereniging Kerkehout en Omgeving gefaciliteerd worden, alsmede de sluiting van het Buurtcentrum zelf, zullen dan ook tot ten minste 28 april 2020 verlengd worden.

De Algemene Ledenvergadering van de Buurtvereniging, welke gepland stond voor dinsdag 28 april, zal door deze maatregelen worden uitgesteld tot een nader te bepalen datum. Hierover zullen wij de leden in een later stadium informeren via onze gebruikelijke kanalen.

Wij zien op de sociale netwerken behoorlijk wat mooie initiatieven ontstaan binnen onze wijk.

Wij zien op de sociale netwerken behoorlijk wat mooie initiatieven ontstaan binnen onze wijk. Het doet ons superveel goed dat onze Buurtgenoten een beetje op elkaar letten in deze crisis en óók bereid zijn de helpende hand te bieden aan mensen die dit nodig hebben.

Wij hopen dat iedereen ongeschonden uit deze moeilijke tijd komt en dat wij elkaar weer spoedig mogen treffen in het Buurtcentrum.

-Het Bestuur-

Lees ook:

Bas van der Hulst

Comments are closed.

Scroll to Top