14/mei
Bas van der Hulst
Published in post

Dansen bij SV Wassenaar

Door de Corona maatregelen is het momenteel helaas niet toegestaan om binnen te sporten. Om tijdens deze periode tóch lekker te kunnen dansen en in beweging te blijven heeft Dansschool Kidswing Wesseling & Dansstudio Kerkehout de medewerking van Sportvereniging Wassenaar gevraagd voor het gebruik van de sportvelden voor danslessen en Zumba. De sportvereniging staat volledig achter dit initiatief, dus kan er vanaf deze week gedanst worden op de velden achter het Buurtcentrum Kerkehout!

Bij goed weer wordt er iedere woensdagavond Zumba gegeven aan volwassenen vanaf 20:00 uur. Bij slecht weer worden de lessen online geboden.

Vanaf zaterdag 16 mei wordt er de gehele dag danslessen gegeven aan kinderen vanaf 6 jaar in verschillende dansstijlen en verschillende leeftijdsgroepen. Deze speciale buitenlessen kosten € 25,00 voor vijf danslessen. Om de zaterdag wordt er gedanst.

Voor meer informatie over buitendans bij SV Wassenaar, zie: www.kidswing-wesseling.nl

Met vriendelijke groet, namens Kidswing-Wesseling,


Floris Wesseling

Bas van der Hulst

Comments are closed.

Scroll to Top