24/jun
Bas van der Hulst
Published in post

Wat te doen met mensen die geen contributie betalen ?

Deze vraag gaat rond bij het bestuur, het is ècht een probleem. Natuurlijk gaan we er vanuit dat de mensen die de contributie niet betaald hebben het vergeten zijn, maar zelfs nadat er herinneringen zijn verzonden komt er geen reactie.

Helaas gaat dit om een groot aantal “leden” . Geloof het of niet het gaat hier om een kwart (!) van de “leden” die de contributie voor het jaar 2019 nog niet voldaan hebben. Dit heeft veel invloed op onze verenigingskas en kosten die daar bij komen. Deze mensen staan nu nog in ons leden bestand en krijgen dus ook nog steeds het Kontakt.

Maar na lang vergaderen gaat dit veranderen!

Wilt u nog even nakijken of u de contributie betaald heeft, gewoon voor uw zekerheid dat u niet bij de wanbetalers hoort?

Er komt voor de mensen die 2019 nog moeten betalen nog één keer een dubbele rekening; voor afgelopen jaar en meteen ook voor 2020!  Mocht deze niet betaald worden vóór de aangegeven datum, worden deze leden uit ons ledenbestand gehaald! Zo kunnen we de kosten drukken zeker nu in de corona-tijd waarin we al minder inkomsten genereren en het als vereniging moeilijker hebben.

Wilt u nog even nakijken of u de contributie betaald heeft, gewoon voor uw zekerheid dat u niet bij de wanbetalers hoort?

Het kost u slechts 12,50 per jaar! Dit lijkt niet zoveel, maar u doet er de Buurtvereniging en haar activiteitengroepen een groot plezier mee!

Bas van der Hulst

Comments are closed.

Scroll to Top