24/sep
Bas van der Hulst
Published in post
Tags :

Halloween 2020

Beste Griezels,

afgelopen maanden heeft de organisatie de corona situatie op de voet gevolgd. Wij hebben lang met elkaar gesproken en naar meerdere scenario’s gekeken om het toch te kunnen doorzetten, maar wij zijn helaas tot de conclusie gekomen dat wij gezien de huidige regelgeving en de situatie omtrent het virus er nu niet een goed en veilig Halloween evenement door ons georganiseerd kan worden.

Het garanderen van 1.5meter afstand tijdens de avond en het kunnen toezien op de handhaving door ons hierop vergt helaas teveel handelingen voor ons als organisatie. Wij zullen dus onze plannen opbergen met de hoop dat wij in 2021 de mogelijkheid krijgen om weer voor jullie een spetterend Halloween te mogen organiseren.

Wij hopen op jullie begrip voor dit besluit.

Bas van der Hulst

Comments are closed.

Scroll to Top