24/sep
Bas van der Hulst
Published in post

WAT WILT U LEZEN IN HET KONTAKT?

Wat een ramp is het de laatste tijd, het overgrote deel van onze activiteiten kan niet doorgaan vanwege die stomme covid-19 of wel corona!

Even een arm om iemand heen is niet mogelijk, hoe hard we die ook soms nodig hebben!

Niet gezellig samenzijn, met elkaar eten , zingen of een kaartje leggen. Steeds maar die beperkingen van afstand houden en niet teveel mensen bij elkaar. Veel leden hebben hier begrijpelijk de balen van. En helaas weten we ook niet hoe lang dit nog zal duren en hoe het verder allemaal gaat verlopen.

Al twee edities halen we alles uit de kast om toch iets leuks te maken van het Kontakt.

In het Kontakt is het ook al niet anders! Normaal gesproken schrijven we over de activiteiten in de buurt en hebben we een volle activiteitenagenda, momenteel niets van dat alles!

Al twee edities halen we alles uit de kast om toch iets leuks te maken van het Kontakt. Bijvoorbeeld door een foto wedstrijd of een kleur wedstrijd te plaatsen. Dit alles in de hoop op een reactie en om toch iets te kunnen vullen in het Kontakt. Ook in dit Kontakt is het weer moeilijk  iets leuks te bedenken om er een gezellig blad van te maken, dus vragen wij onze creatieve leden om hulp!

Heb jij een leuk idee voor het Kontakt? Een wedstrijd? Een activiteit welke in deze tijd wèl doorgang kan vinden? Een leuk verhaal over de wijk of een activiteit van de Buurtvereniging van vroeger? Laat het ons weten!

Heb jij een leuk idee voor het Kontakt?

We zouden het echt geweldig vinden als we weer wat nieuwe input zouden krijgen vanuit de leden.

Alvast hartelijk bedankt, jullie helpen ons hier echt mee!                                             

Groetjes Anneke Vermeijden redactie Kontakt.

Mail naar redactie@kerkehout.nl jou verhaal of loop even naar mij toe Mariastraat 12.

Bas van der Hulst

Comments are closed.

Scroll to Top