30/sep
Bas van der Hulst
Published in post

Herinnering: ALV dinsdag 6 oktober 2020.

Beste leden,

Graag willen wij jullie nogmaals attenderen op de Algemene Ledenvergadering (ALV) van onze Buurtvereniging. De ALV zal plaatsvinden op:

Datum: dinsdag 6 oktober 2020
Tijdstip: 20:00 uur
Plaats: Buurtcentrum Kerkehout, Charlottestraat 5

De jaarstukken en notulen van de vorige ALV, kunt u opvragen door een mail te sturen naar kerkehout@yahoo.com . Ook zullen deze voorafgaand aan de vergadering voor u beschikbaar zijn in het Buurtcentrum.

Door de maatregelen omtrent het Coronavirus zijn wij verplicht om belangstellenden voor de ALV zich voorafgaand aan de vergadering aan te laten melden bij het Bestuur. U kunt zichzelf aanmelden via het volgende mailadres: kerkehout@yahoo.com . Ook kunt u een aanmeldingsbriefje in de brievenbus van het Buurtcentrum steken.

Tijdens de ALV zullen wij er als vereniging alles aan doen om de Corona-maatregelen in acht te nemen. Wij vertrouwen op uw medewerking om de avond voor alle deelnemers veilig en verantwoord te laten verlopen. Wanneer u of één van uw gezinsleden Corona-gerelateerde klachten heeft, vragen wij u vriendelijk om de bijeenkomst NIET te bezoeken.

Wij hopen u aankomende dinsdag te kunnen verwelkomen in het Buurtcentrum!

Met vriendelijke groet,

Het Bestuur

Bas van der Hulst

Comments are closed.

Scroll to Top