12/okt
beheerder
Published in post
Tags :

Brievenbus verplaatst?!

Zoals u al in diverse berichtjes op de facebookpagina van de buurt de “Wijkpagina Kerkehout” heeft kunnen lezen, is de brievenbus van de hoek Adrianastaat/Jacobastraat verplaatst naar de ingang van de begraafplaats aan Het Kerkehout.

Dit is minder centraal in de wijk en vooral voor de ouderen in de wijk verder lopen om een brief te kunnen posten. Aan de andere kant is er nu ook minder overlast van rondrijdende auto’s in de wijk met mensen die alleen een brief willen posten.
We willen als Buurtvereniging spreekbuis zijn voor de wijk en contact opnemen met de Gemeente Wassenaar en Postnl. Uiteraard mits er voldoende mensen zijn die de brievenbus “terug” willen  op een meer centrale plek.

Graag horen we daarom van u de ” voor en tegens” van deze verplaatsing van de brievenbus!

U kunt een berichtje in de brievenbus van het Buurtcentrum doen of een mail met uw mening sturen naar:
Kerkehout@yahoo.com

We horen graag uw mening!


Alvast hartelijk dank!
Buurtvereniging K&O

beheerder

Comments are closed.

Scroll to Top