23/okt
beheerder
Published in post

Tijdelijke Afsluiting Albertinestraat

De Wassenaarsche Bouwstichting is in Kerkehout druk bezig met het uitvoeren van de energiebesparende maatregelen aan haar woningen. De afgelopen jaren zijn al circa 550 woningen voorzien van energiebesparende maatregelen. Omdat energielabel A in bestaande woningen bijna niet te behalen is, heeft de Wassenaarsche Bouwstichting besloten te streven naar het label B. De werkzaamheden aan de woningen in Kerkehout omvatten, afhankelijk van het woningtype: Het isoleren van spouwmuren en hellende daken, het vervangen van dakkapellen en dakramen, vervangen van kozijnen met HR++ glas en ventilatieroosters, het aanbrengen van CO2 gestuurde Mechanische Ventilatie en het plaatsen van zonnepanelen.

Gezien het grote aantal woningen in de wijk en het verschillende aantal woningtypen heeft de Woningbouwvereniging de wijk verdeeld over 4 clusters. Op maandag 26 oktober aanstaande zal gestart worden met het de werkzaamheden aan Albertinestraat 2 t/m 26 / 1 t/m 27.

Vanwege de werkzaamheden zal dit deel van de Albertinestraat afgesloten zijn van 26 oktober tot vrijdag 20 november. Hierbij het verzoek uw auto niet meer te parkeren in de Albertinestraat ter hoogte van nummer 18 t/m 26.

beheerder

Comments are closed.

Scroll to Top