18/nov
beheerder
Published in post

Plant jij bloembollen in Kerkehout?

Fonds Wassenaar, een nieuw lokaal fonds voor en door Wassenaarders, trakteert de inwoners op een fleurig voorjaar.

In het weekend van 21/22 en 28/29 november, kunnen de buurtbewoners van Kerkehout een zakje bloembollen ophalen. Het is de bedoeling dat de bloembollen, eventueel samen met een buurman/vrouw, geplant worden in kale boomspiegels (open plek rondom bomen) of in andere open plekken van de openbare groenvoorziening. De gemeente heeft aangegeven dat ze deze dan niet zullen schoffelen tot de bollen uitgebloeid zijn. Zo fleurt de wijk op en is er aanleiding voor een praatje met de buren, uiteraard op gepaste afstand.

Om het Fonds bekendheid te geven bij inwoners, trakteren zij op bloembollen. Bij de bollen is een kaart aangehecht. Deze kaart roept bewoners op suggesties of ideeën aan het fonds door te geven, via de website, voor projecten en initiatieven die Wassenaar nog leuker en leefbaarder maken. Dit is in de kern het doel van Fonds Wassenaar.

Op 21/22 november kun je tussen 10.00 en 12.00 een zakje bloembollen ophalen bij bestuurslid Anneke Vermeijden, Mariaplein 12. Op 28/29 november tussen 10.00 en 12.00 kun je een zakje ophalen bij bestuursleden Bas en Kitty van der Hulst, Het Kerkehout 19.

Wij hopen op een fleurig voorjaar!

beheerder

Comments are closed.

Scroll to Top