27/dec
Bas van der Hulst
Published in post

Geen vreugdevuur en vuurwerk tijdens komend Oud&Nieuw

UPDATE 30-12-2020: De Gemeente heeft in samenwerking met de Buurtvereniging Kerkehout & Omgeving een kort filmpje opgenomen m.b.t. dit onderwerp. Deze kunt u HIER bekijken.

Normaal gesproken is het parkeerterrein van SV Wassenaar in onze wijk het toneel van ons jaarlijkse oud en nieuw spektakel. Ieder jaar weer verzorgd team Sfeerbeheer een mooi feest met een groot vuur, vuurwerk en een hoop gezelligheid.

Helaas zal dat dit jaar sinds tijden anders zijn… Het blijft stil. Geen lampionnenoptocht voor de kleintjes, geen groot vreugdevuur en om één uur ’s nachts geen spectaculaire vuurwerkshow.

Dit jaar zullen we vanwege de maatregelen rondom het coronavirus oud en nieuw thuis vieren. Het zal even wennen worden voor ons Kerkehouters, maar we maken er vast wat moois van. Klein, maar maak het toch gezellig!

Tijdens overleg welke wij met de Burgemeester en de Gemeente Wassenaar hadden over de jaarwisseling, werd het idee geopperd om een festiviteit op een ander moment in het jaar te organiseren. Bijvoorbeeld komende zomer, uiteraard indien de maatregelen dit toelaten. Zolang de maatregelen van kracht zijn, kunnen we vanzelfsprekend nog geen festival organiseren voor de wijk.

We vonden dit een geweldig idee, omdat dit weer uitzicht geeft op iets leuks en positiefs in de wijk!

We vonden dit een geweldig idee, omdat dit weer uitzicht geeft op iets leuks en positiefs in de wijk!

Wij zijn daarom met de Gemeente Wassenaar in gesprek gegaan en we zijn uitgekomen op het idee om een zomerfestival op te zetten.

Wij zien komende zomer een festival voor ons voor jong en oud, met leuke evenementen en activiteiten. Een beetje zoals het zomerfeest van vroeger, maar dan in een nieuw jasje. We zullen na de jaarwisseling met elkaar rond de tafel gaan om van gedachten te wisselen en de mogelijkheden te bekijken.

We willen hierbij ook onze wijkbewoners oproepen om met ideeën te komen voor dit zomerfestival. Hoe en wat laten we jullie later weten!

Wij willen graag van deze gelegenheid gebruik maken om jullie allemaal een hele fijne jaarwisseling te wensen en hopelijk een goed en gezond 2021.

Dit jaar blijft het stil in de wijk, maar volgend jaar zijn we er weer! Daar hebben we alle vertrouwen in!

Team Sfeerbeheer.

Bas van der Hulst

Comments are closed.

Scroll to Top