04/feb
Bas van der Hulst
Published in post

Buurtcentrum Bieb open!

Sinds jaar en dag hebben wij in het Buurtcentrum een mini-bibliotheek in de entreehal waar onze leden een boek kunnen lenen of hun gelezen boeken kunnen inleveren en ruilen voor een ander boek.

Dus willen wij onze leden graag de gelegenheid bieden om tòch wat nieuw leesvoer in te kunnen slaan!

Momenteel is het Buurtcentrum om reeds bekende redenen gesloten, dus even een boekje ophalen of weg brengen is geen optie. Tot nu! In deze toch behoorlijk saaie periode zonder feestjes of andere activiteiten hebben we allemaal waarschijnlijk voldoende tijd om eens een mooi boek open te slaan. Dus willen wij onze leden graag de gelegenheid bieden om, ondanks de sluiting van het Buurtcentrum, tòch wat nieuw leesvoer in te kunnen slaan!

We kunnen dit vanwege de maatregelen alleen op afspraak doen, maar wij doen dit heel graag voor jullie! Wilt u een boek lenen, of heeft u boeken die u wilt toevoegen aan de boekencollectie van het Buurtcentrum?

Mail dan naar: kerkehout@yahoo.com dat u een boek wilt ophalen/brengen. Vergeet niet uw naam, telefoonnummer, voorkeursdag en tijd in uw berichtje te vermelden.

Wij zullen dan zo snel mogelijk reageren om een afspraak met u te kunnen maken in het Buurtcentrum!

Bas van der Hulst

Comments are closed.

Scroll to Top