10/maa
Bas van der Hulst
Published in post

Stemmen in Wassenaar: waar en wanneer?

Heeft u een stempas én een geldig legitimatiebewijs? Dan kunt u in de gemeente Wassenaar stemmen in ieder stembureau naar keuze. De stembureaus zijn geopend van 07.30 tot 21.00 uur. Om in een andere gemeente te stemmen heeft u een kiezerspas nodig. Uw stempas is op of kort na 25 februari 2021 aan huis bezorgd. 

Drie dagen om te stemmen

Deze Tweede Kamerverkiezing wordt door corona anders dan u gewend bent. 

Normaal gesproken hebben we in Nederland maar één verkiezingsdag. Maar om iedereen veilig te kunnen laten stemmen zijn er twee stembureaus open voor kwetsbare doelgroepen op maandag 15 maart en dinsdag 16 maart, namelijk het Gemeentekantoor aan de Johan de Wittstraat 45 en Raadhuis De Paauw aan Raadhuislaan 22. Deze locaties zijn rolstoeltoegankelijk. De openingstijden zijn 7.30-21.00 uur. 

Afgiftepunt voor briefstemmen

Als u 70 jaar of ouder bent, dan kunt u ook per brief stemmen. U kunt uw briefstem afleveren bij het gemeentekantoor aan de Johan de Wittstraat 45. 

Op 10, 11, 12, 15 en 16 maart tussen 9.00–17.00 uur of op 17 maart van 7.30–21.00 uur. 

Op woensdag 17 maart zijn alle stembureaus in gemeente Wassenaar geopend. In de wijk Kerkehout kan er op deze dag gestemd worden in het Buurtcentrum, Charlottestraat 5.

Bas van der Hulst

Comments are closed.

Scroll to Top