11/mei
beheerder
Published in post

Kerkehouters: Laat ons weten wie jij bent en wat jouw onderneming doet!

Kerkehout is van oudsher een wijk met veel ondernemende mensen. Dienstverlenend-, maatschappelijk-, cultureel-, of een andere kant op; in de meeste richtingen of vakgebieden zijn wel bewoners van onze wijk vertegenwoordigd. Dit is één van de belangrijke pijlers die onze wijk zo veelzijdig en interessant maken.

Van een groot deel van de Kerkehouters zullen de mensen wel weten wat ze (ongeveer) doen en wat ze bezig houdt, maar soms hoor je ineens van initiatieven of ondernemingen waarvan je het bestaan nog niet wist. Ook komen er continue nieuwe bewoners in de wijk wonen met leuke of interessante jobs.

Heb jij een initiatief of onderneming waar je de wijk Kerkehout op wilt attenderen?

Voor deze initiatieven en/of ondernemingen (en voor de reeds bekende ondernemers natuurlijk óók, we sluiten uiteraard niemand buiten!) willen wij graag een nieuwe rubriek op onze website kerkehout.nl starten!

Heb jij een initiatief of onderneming waar je de wijk Kerkehout op wilt attenderen? Vertel ons je verhaal en wij plaatsen je artikel op onze website! Laat ons weten wie jij bent en wat jouw onderneming doet. Ook is het voor je wijkgenoten leuk om te weten of zij gebruik kunnen maken van jouw diensten, al dan niet tegen betaling.

Het is de bedoeling dat de deelnemers aan deze rubriek een leuk en interessant verhaal over hun onderneming schrijven. Er mag een klein beetje sluikreclame aan het verhaal toegevoegd worden, echter is het niet de bedoeling dat het een verkapte advertentie wordt.

Je kunt je verhaal mailen naar: kerkehout@yahoo.com

Bij voorkeur stuur je een aantal leuke foto’s mee met de mail, zodat wij deze ter illustratie aan het verhaal kunnen toevoegen.

beheerder

Comments are closed.

Scroll to Top