01/jun
Bas van der Hulst
Published in post

Verruimingen: Buurtcentrum mag weer OPEN!!!

Afgelopen week brachten wij het nieuws dat, ondanks de landelijke verruimingen welke werden doorgevoerd, ons Buurtcentrum (nog) niet geopend mocht worden.

Het zal je niet ontgaan zijn; afgelopen weekend is er gelukkig zicht op nog meer verruimingen gekomen! Deze verruimingen zullen vanaf 5 juni in gaan en hebben WEL invloed op de mogelijkheden binnen ons Buurtcentrum!!! Met andere woorden: we zullen dus weer open mogen gaan! GE-WEL-DIG!

Momenteel zijn wij aan het inventariseren wat er al wèl en nog niet kan vanaf 5 juni. In samenspraak met het beheer, onze onderafdelingen en activiteitengroepen, zullen we dan gaan bekijken welke activiteiten er weer opgestart kunnen gaan worden.

GE-WEL-DIG!

In samenspraak met het beheer, onze onderafdelingen en activiteitengroepen, zullen we gaan bekijken welke activiteiten er weer opgestart kunnen gaan worden.

Wij hopen jullie hier uiterlijk komend weekend uitsluitsel over te kunnen geven, zodat de groepen die dat willen vanaf 5 juni kunnen starten met hun bezigheden.

We houden jullie uiteraard op de hoogte!!

-Het Bestuur-

Bas van der Hulst

Comments are closed.

Scroll to Top