15/jun
beheerder
Published in post

Ook onze Buurt-inn opent haar deuren weer!


Nu er langzaam aan wat meer mogelijk is, gaan we voor de zomervakantie-stop toch nog even open.
De Buurt-inn is voor iedereen die even buurtgenoten wilt treffen. Of voor nieuwe bewoners die willen kennismaken met zijn of haar nieuwe woonomgeving en daar wat informatie over wilt hebben. Ook is de Buurt-inn voor mensen die kennis willen maken met bestuursleden van de Buurtvereniging die periodiek aanwezig zijn op dinsdagmiddag in het Buurtcentrum.

ik hoop dat veel mensen de weg naar het Buurtcentrum weer zullen weten te vinden!

Voor een praatje, een spelletje. Lekker in de boekenkast zoeken naar een paar boeken, voor nú, of alvast voor de vakantietijd. Zelf weer de Haagse Tijden ophalen. Een pauze moment wil op zijn dagelijkse “Corona wandeling”.
Eventueel even wil bijkomen na het brengen van oud papier naar de container. Kleding of oud frituurvet naar de verzamelpunt van SV Wassenaar. Even spreken met de wijkagent die ook wel eens binnenloopt.

Zo is er veel mogelijk op de dinsdag tussen 14.00u en 16.00u
Aanstaande dinsdag 22 juni 2021 starten we weer op met de Buurt-inn en ik hoop dat veel mensen de weg naar het Buurtcentrum weer zullen weten te vinden!

Uiteraard zullen wij ook tijdens deze bijeenkomsten de op het moment geldende regels van de Rijksoverheid mbt Corona naleven.


Henriëtte Jacobs

beheerder

Comments are closed.

Scroll to Top