16/jun
beheerder
Published in post

Ondernemend Kerkehout #1: Heerlijke Huisjes in Zeeland!

Vorige maand plaatsten wij een artikel op deze website waarin wij onze ondernemende buurtbewoners opriepen de wijk te laten weten welk initiatief of onderneming zij bestieren. Het leek ons als Buurtvereniging een leuke manier om de wijk bekend te maken met de ondernemers (professioneel, maar uiteraard ook de vrijwillige en/of hobbymatige initiatieven) die Kerkehout rijk is! Het complete artikel over deze nieuwe rubriek lees je HIER nog eens terug.

de huisjes zijn van alle gemakken voorzien om een leuk weekendje (of weekje) weg tot een succes te maken!

In de eerste “aflevering” van deze nieuwe rubriek maken we kennis met Sander en Jane. Voor de Buurtvereniging zijn zij bekende gezichten, want buiten dat zij vaak aanwezig zijn bij activiteiten en evenementen van de vereniging, hebben zij tijdens de Zomerfeesten meerdere malen een “Weekendje Weg naar Zeeland” als hoofdprijs voor de loterij ter beschikking gesteld. Een geweldig mooie prijs natuurlijk!

Sander en Jane wonen al zestien jaar aan de Wittelaan in Kerkehout en zijn in die tijd naar eigen zeggen volledig verknocht geraakt aan de wijk en haar bewoners.

Het park Aquadelta heeft vele faciliteiten voor jong èn oud!

Sinds 15 jaar hebben zij een aantal huisjes op het park Aquadelta in Bruinisse (Zeeland) in bezit welke zij verhuren. De huisjes zijn geschikt voor 4 tot 6 personen en voorzien van een gezellige woonkamer met open keuken. Verder zijn de huisjes van alle gemakken voorzien om een leuk weekendje (of weekje) weg tot een succes te maken!

Bruinisse en de omgeving hiervan is een erg leuke plek om je vakantie door te brengen! Zo is er buiten het park Aquadelta een grote jachthaven, zijn er gezellige restaurantjes, musea, kartbaan, bioscoop, enzovoorts. Uiteraard staat Zeeland óók bekend om haar schitterende natuur én de Deltawerken, waaraan een bezoekje tijdens je vakantie eigenlijk niet mag ontbreken!

Uiteraard staat Zeeland óók bekend om haar schitterende natuur…

Voor meer informatie over de huisjes, de omgeving, beschikbaarheid en tarieven, verwelkomen Sander & Jane je graag op hun website:

www.dekreekopaquadelta.nl

Woon jij net als Sander & Jane óók in Kerkehout en heb je een initiatief of onderneming waar je de wijk op wilt attenderen? Vertel ons je verhaal en wij plaatsen je artikel op onze website! Laat ons weten wie jij bent en wat jouw onderneming doet. Ook is het voor je wijkgenoten leuk om te weten of zij gebruik kunnen maken van jouw diensten, al dan niet tegen betaling.

Het is de bedoeling dat de deelnemers aan deze rubriek een leuk en interessant verhaal over hun onderneming schrijven. Er mag een klein beetje sluikreclame aan het verhaal toegevoegd worden, echter is het niet de bedoeling dat het een verkapte advertentie wordt. Wij zullen proberen maandelijks een andere ondernemer uit de wijk aan het woord te laten in deze nieuwe rubriek.

Je kunt je verhaal mailen naar: kerkehout@yahoo.com

Bij voorkeur stuur je een aantal leuke foto’s mee met de mail, zodat wij deze ter illustratie aan het verhaal kunnen toevoegen.

beheerder

Comments are closed.

Scroll to Top