20/jul
beheerder
Published in post

Ondernemend Kerkehout #2: Goed verzorgde voeten door Tanika!

Een tijdje terug plaatsten wij een artikel op deze website waarin wij onze ondernemende buurtbewoners opriepen de wijk te laten weten welk initiatief of onderneming zij bestieren. Het leek ons als Buurtvereniging een leuke manier om de wijk bekend te maken met de ondernemers (professioneel, maar uiteraard ook de vrijwillige en/of hobbymatige initiatieven) die Kerkehout rijk is! Het complete artikel over deze nieuwe rubriek lees je HIER nog eens terug.

In deel 2 van deze serie lezen jullie over de onderneming van onze wijkbewoner Tanika; Tanika’s Beauty & Feet!

Mijn naam is Tanika Hogewoning. Ik ben 29 jaar. Ik woon mijn hele leven in Kerkehout, ik ben hier opgegroeid. Ik heb weleens wat georganiseerd voor de Buurtvereniging, namelijk het Sinterklaasfeest. Daarnaast heb ik jarenlang bij dansstudio Kerkehout gedanst. 

Ik kom bij u aan huis. Dat vinden een hoop mensen namelijk prettig 😊

Ik werk 32 uur bij de Hema in Wassenaar. Dat doe ik inmiddels al zo’n 13 jaar, maar daarnaast doe ik ook nog wat anders! Ik vind afwisselend werk namelijk erg leuk.

Mijn onderneming heet:

Tanika’s Beauty & Feet

Ik ben pedicure. ( geen medisch pedicure )

Ik kom bij u aan huis. Dat vinden een hoop mensen namelijk prettig 😊

Ik behandel uw voeten met zorg en heb alle geduld. Mocht u kramp o.i.d. krijgen is er altijd ruimte om even een pauze in te lassen. Heeft u vragen dan mag u die altijd stellen. Of ik er een antwoord op heb, dat zullen we dan zien 😉 soms moet ik ook even wat opzoeken hihi.

Ik kan allerlei dingen voor u bestellen mocht dat nodig zijn.

Ook doe ik andere behandelingen: Wenkbrauwen epileren, wenkbrauwen en wimpers verven, rug massage, voet/onderbeen massage, enz.

Mocht u vragen hebben of meer informatie willen dan kunt u contact met mij opnemen. Mijn telefoonnummer is: 0620452480 of bezoek mijn pagina op facebook eens: facebook.com/tanikasbeautyenfeet

Wie weet zien we elkaar eens!

Groetjes Tanika

Woon jij net als Tanika óók in Kerkehout en heb je een initiatief of onderneming waar je de wijk op wilt attenderen? Vertel ons je verhaal en wij plaatsen je artikel op onze website! Laat ons weten wie jij bent en wat jouw onderneming doet. Ook is het voor je wijkgenoten leuk om te weten of zij gebruik kunnen maken van jouw diensten, al dan niet tegen betaling.

Het is de bedoeling dat de deelnemers aan deze rubriek een leuk en interessant verhaal over hun onderneming schrijven. Er mag een klein beetje sluikreclame aan het verhaal toegevoegd worden, echter is het niet de bedoeling dat het een verkapte advertentie wordt. Wij zullen proberen maandelijks een andere ondernemer uit de wijk aan het woord te laten in deze nieuwe rubriek.

Je kunt je verhaal mailen naar: kerkehout@yahoo.com

Bij voorkeur stuur je een aantal leuke foto’s mee met de mail, zodat wij deze ter illustratie aan het verhaal kunnen toevoegen.

beheerder

Comments are closed.

Scroll to Top