28/jul
beheerder
Published in post

14 augustus: Pannenkoekendag!

Zaterdag 14 augustus is het Pannenkoekendag in Kerkehout! Ik ga 3 soorten bakken: gewoon, kaas en spek. De pannenkoeken zijn 0,50 cent per stuk en de opbrengst is voor de Buurtvereniging Kerkehout en Omgeving. Om inzicht te krijgen hoeveel pannenkoeken er gebakken moeten worden, wordt u verzocht ze van te voren te bestellen.

Ik ga 3 soorten bakken: gewoon, kaas en spek.

Bestellingen kunnen gedaan worden tot en met 13 augustus. Betaling is contant en wordt voldaan bij afhalen. De afhaalplek is het Buurtcentrum (Charlottestraat 5) en de afhaaltijd is van 16.00-18.00 uur.

Reserveren kan via grabje@hotmail.com. Via Facebook mag ook. En anders een belletje/appje naar 06-53581581 is ook geen probleem.

Hopelijk tot de 14de! Groetjes, Gabrielle van Leeuwen

beheerder

Comments are closed.

Scroll to Top