16/sep
Bas van der Hulst
Published in post

Aniek stopt als Dansjuf!

Na maar liefst 17 jaar enthousiaste dansinzet stopt Aniek de Jonge met lesgeven bij het Jazzballet.

Als 8-jarige begonnen met jazzballet en de laatste 17 jaar als docente. Het combineren van werk en jazzballet werd steeds moeilijker. Vandaar de keuze om te stoppen met het geven van jazzballetlessen in het Buurtcentrum.

Na maar liefst 17 jaar enthousiaste dansinzet stopt Aniek de Jonge met lesgeven bij het Jazzballet.


De Zumbalessen op de woensdagavond van 20.00 uur tot 21.00 uur blijft ze wel geven.
Om haar te bedanken hebben Natasja Wesseling (Dansstudio Kerkehout) en Gabrielle van Leeuwen (Bestuurslid Buurtvereniging) haar afgelopen woensdag verrast aan het eind van de Zumbales. Van onze Buurtvereniging kreeg ze een bos van 17 prachtige rozen en een kleine attentie. Het Jazzballet zal op een andere datum afscheid van haar nemen.

Aniek, hartelijk dank voor al je jaren inzet. Alle goeds voor de toekomst en je zal gemist worden.

-Het Bestuur van de Buurtvereniging-

Bas van der Hulst

Comments are closed.

Scroll to Top