02/okt
Bas van der Hulst
Published in post

Reanimatiecursus volgen?

Een aantal jaar geleden hebben de leden van de buurtvereniging een reanimatiecursus kunnen volgen. Daarna is het AED apparaat aan de gevel van het buurtcentrum komen te hangen. De komende tijd bieden wij wederom de mogelijkheid om deze cursus te volgen of om de herhaling te doen. De cursus wordt gegeven door een gecertificeerde cursusleider, Christa Komen, na het volgen van 1 avond cursus ben je dus officieel bevoegd om te reanimeren en kun je een AED bedienen.

Naast het reanimeren en bedienen van de AED leer je ook een hartstilstand te herkennen en hoe je in dat geval moet handelen. Wil jij leren reanimeren of is het tijd voor een herhaling van een vorige cursus? Geef je dan op om in oktober deze training te volgen.

Op dinsdag 19 en dinsdag 26 oktober van 19.30 tot 21.30 wordt de cursus aangeboden in het buurtcentrum, thee en koffie zullen beschikbaar gesteld worden door de buurtvereniging. Voor het volgen van de cursus wordt een kleine bijdrage van 10 euro gevraagd.

Heb je interesse, geef je dan op via kerkehout@yahoo.com en geef aan welke datum je voorkeur heeft en of dit een herhaling voor je is of je eerste cursus.

Bas van der Hulst

Comments are closed.

Scroll to Top