29/nov
beheerder
Published in post

Geslaagde Sint-viering in Kerkehout!

Afgelopen zondag kwam Sinterklaas aan in Kerkehout. Zoals ieder jaar komt hij graag naar deze wijk, waar hij wordt verwelkomd door alle kinderen die vol verwachting staan te wachten met een mooie tekening of knutselwerkje.

Helaas door alle corona-perikelen moest de organisatie iets anders verzinnen, want Sinterklaas kon toch niet 2 jaar achter elkaar niet naar Kerkehout komen?

Alle aangemelde kinderen kregen een persoonlijke meet & greet met Sinterklaas en pieten! Zo konden ze op hun aangegeven tijd naar het Buurtcentrum komen waar 4 pieten en natuurlijk Sinterklaas zelf op hun stonden te wachten.

Alle aangemelde kinderen kregen een persoonlijke meet & greet met Sinterklaas en pieten!

Na een gezellige gesprekje tussen Sinterklaas en de kinderen kwamen we erachter dat pakjespiet weg was, waar was hij? De kinderen konden helpen om hem te zoeken en dat lukte telkens weer! Gelukkig…

Daarna mochten ze met pakjespiet hun cadeautje zoeken, want ja daar kwamen ze natuurlijk ook voor. Na een aantal pakjes gepakt te hebben en te kijken of er hun naam op stond kwamen ze uit bij het juiste pakketje! Want soms waren er pakketjes gemaakt omdat er dan zusjes of broertjes bij waren. Zo kon het gemakkelijk mee naar huis waar het uitgepakt kon worden.

Ook kregen ze nog een zakje met wat lekkers mee naar huis, want ja Sinterklaas zonder kruidnoten, schuimpjes en muisjes is geen Sinterklaas!

Nog even op de foto met de Sint en de pieten en een liedje samen zingen. Sinterklaas kapoentje was erg populair!

Daarna was het weer tijd om verder te gaan want de volgende familie stond alweer klaar om ook naar sinterklaas te gaan.

Het was een gezellige en persoonlijke middag wat goed is bevallen.

Organisatie bedankt en de K&O buurtvereniging.

Tot volgend jaar!

beheerder

Comments are closed.

Scroll to Top