09/jun
beheerder
Published in post

Extra Verkeersdrukte in Kerkehout op 11 en 12 juni

Komend weekend op zaterdag 11 en zondag 12 juni vinden er op het sportcomplex van SV Wassenaar sportactiviteiten plaats, welke voor extra drukte kunnen zorgen in de wijk Kerkehout. Naar aanleiding van de grote overlast voor de wijk tijdens het evenement op Koningsdag j.l. is de Buurtvereniging in gesprek gegaan met de Sportvereniging en heeft de Sportvereniging een plan opgesteld om overlast de wijk tot een minimum te beperken.

Op zaterdag 11 juni worden er een drietal voetbalwedstrijden gespeeld, speelt honkbal 1 thuis èn heeft de rugby afdeling haar eindejaars-activiteiten.

Op zondag 12 juni vind op het complex een Beeball-toernooi plaats, een honkbaltoernooi voor de allerjongste sportertjes uit de omgeving Zuid-Holland.

De Sportvereniging heeft de deelnemers verzocht zoveel als mogelijk te carpoolen, maar toch zullen tijdens beide dagen veel auto’s van en naar het complex rijden.

In de aanpak van verkeersbegeleiding en parkeerfaciliteit heeft de Sportvereniging het volgende geregeld:

-De aanrijroute voor bezoekers van de club zal via Het Kerkehout en de Charlottestraat plaatsvinden. Dit wordt gecoördineerd door verkeersbegeleiders.

– Er wordt geparkeerd op het parkeerterrein van de club, het veldje naast het parkeerterrein (achter de JOP) en op een deel van veld 2.

-De uitrijroute zal lopen via de Agathastraat – Mariastraat – Johannastraat – Louisestraat – Het Kerkehout.

Door deze maatregelen wilt de organisatie voorkomen dat de wijk overlast ondervind van geparkeerde auto’s, etc.

Uiteraard zal tijdens beide dagen de wijk een stuk drukker zijn dan normaal, echter doet de organisatie er alles aan om de overlast tot een minimum te beperken.

De bewoners van de wijk worden tevens hartelijk uitgenodigd om een kijkje te nemen bij de honk- en voetbalwedstrijden op zaterdag en het Beeball-toernooi op zondag (erg leuk voor kinderen! tip om even te gaan kijken! ;)). Tevens is de kantine open voor een hapje en een drankje.

-Het Bestuur-

beheerder

Comments are closed.

Scroll to Top