27/jul
beheerder
Published in post

Ondernemend Kerkehout #3: Springkussen!

Gegarandeerd een spetterend feest met dit vrolijke springkussen! Zelfs met regen is het nog een feest want het springkussen is overdekt! Kan eventueel met valmatten geleverd worden. Inclusief grondzeil, verlengsnoer, blower en verankering!

Huurprijs: 80€ p.d

Voor meer info: 06-81391391

Woon jij net als Nikita óók in Kerkehout en heb je een initiatief of onderneming waar je de wijk op wilt attenderen? Vertel ons je verhaal en wij plaatsen je artikel op onze website! Laat ons weten wie jij bent en wat jouw onderneming doet. Ook is het voor je wijkgenoten leuk om te weten of zij gebruik kunnen maken van jouw diensten, al dan niet tegen betaling.

Het is de bedoeling dat de deelnemers aan deze rubriek een leuk en interessant verhaal over hun onderneming schrijven. Er mag een klein beetje sluikreclame aan het verhaal toegevoegd worden, echter is het niet de bedoeling dat het een verkapte advertentie wordt. Wij zullen proberen maandelijks een andere ondernemer uit de wijk aan het woord te laten in deze nieuwe rubriek.

Je kunt je verhaal mailen naar: kerkehout@yahoo.com

Bij voorkeur stuur je een aantal leuke foto’s mee met de mail, zodat wij deze ter illustratie aan het verhaal kunnen toevoegen.

beheerder

Comments are closed.

Scroll to Top