12/okt
beheerder
Published in post

Sportproeverij in het Sterrenbad!

Wassenaar in beweging met Sportproeverij voor inwoners van 55 jaar en ouder bij zwembad Sterrenbad Sportfondsen

Op vrijdag 14 oktober wordt, na het succes van de eerste Sportproeverij, een tweede Sportproeverij georganiseerd speciaal voor inwoners die 55 jaar en ouder zijn. 

De Sportproeverij wordt georganiseerd vanuit het sport- en preventieakkoord Fit in Wassenaar in samenwerking met lokale partners. 

Wilt u graag weer samen in beweging komen en bent u nog aan het uitzoeken wat u leuk vindt om te doen? Kom dan naar deze GRATIS Sportproeverij waarbij u laagdrempelig verschillende soorten activiteiten kunt uitproberen. U weet ook dat bewegen belangrijk is om vitaal ouder te worden. Bewegen is goed voor een gezond lijf en een fitte geest. Ook denksporten zoals bridge en schaken zijn naast dat ze gezellig zijn goed voor je brein! Hier wilt u toch ook bij zijn? Inloop en inschrijven voor de verschillende activiteiten is op 14 oktober tussen 11.00-11.30 uur bij Sterrenbad Sportfondsen. Als u vooraf aanmeldt ontvangt u een extra kopje koffie/thee. Het gehele programma van de Sportproeverij is te vinden op www.fitinwassenaar.nl/agenda en daar kunt u ook aanmelden. 

Ook kunt u vooraf aanmelden bij de balie van zwembad Sterrenbad. We zien u graag op 14 oktober!

klik op de afbeelding voor grotere weergave
beheerder

Comments are closed.

Scroll to Top