18/okt
beheerder
Published in post

Halloween in de wijk!!

Beste Buurtgenoten,

Zaterdag 29 Oktober zal onze wijk weer even in het teken staan van Halloween.

Afgelopen weekend heeft u onze flyer ontvangen en wij hopen dat er heel veel wijkbewoners mee zullen doen en de kinderen voor Trick or Treat welkom zijn aan de deur voor een snoepje.

Om kenbaar te maken dat de kinderen bij u aan mogen bellen kunt u de bezorgde flyer zichtbaar achter uw raam of bij de voordeur hangen. Helemaal leuk zou het zijn als u wat versiering aanbrengt of zelfs een heus Halloween thema maakt. In de voorgaande jaren hebben wij al veel leuke creaties voorbij zien komen.

Mocht u de flyer missen en deze alsnog willen hebben, er liggen een aantal exemplaren in het buurtcentrum of stuurt u ons even een mailtje met uw adres dan doen wij deze even bij u in de brievenbus. Halloweenkerkehout2022@gmail.com

 Wij als organisatie zullen weer een Haunted Crazy House maken met doorlopend de route Walking dead. Wij gaan open van 19.00 tot 21.00uur!!

De kinderen kunnen dus starten of eindigen bij het buurtcentrum waar zij ook een snoepje en warme chocolade melk kunnen halen. En onze griezelroute kunnen lopen als zij dit willen.

In deze kaart hieronder treft u de deelnemende straten in onze wijk:

Charlottestraat, Daniel Ruystraat, Dokter van Praagstraat, Het Kerkehout, Mariastraat, Jacobastraat, Louisestraat, Mariastraat, Albertinestraat, Woutersstraat, Wittelaan, Bommellaan, Persijnlaan, Rijkstraatweg

klik op de afbeelding voor een vergroting
beheerder

Comments are closed.

Scroll to Top