21/okt
beheerder
Published in post

Een bericht van de Sint!

Beste kinderen van Kerkehout,

Mijn Pieten en ik komen dit jaar weer naar het mooie gezellige Kerkehout. Wij hebben daar ongelofelijk veel zin in! Mijn verjaardag wordt alvast gevierd op zaterdag 26 november rond 13.00 uur op het plein in de Mariastraat. Natuurlijk hoop ik dat het weer vol staat met kinderen en  pappa’s en mamma’s en opa’s of oma’s !

Vanaf hier gaan we richting het Buurtcentrum aan de Charlottestraat 5 waar het feest echt los barst. We gaan dansen en zingen, springen en hossen maar natuurlijk is er ook tijd om je cadeautje te krijgen van mij. Een echt feestje  voor *elk kind. Dus tot zaterdag 26 november!

Veel liefs, De Sint.

Mijn verjaardag wordt alvast gevierd op zaterdag 26 november rond 13.00 uur op het plein in de Mariastraat.

*Voor de ouders: Is uw kind (kinderen) nog niet aangemeld, dan kan het nog steeds. Dit geldt voor kinderen tot negen jaar. Als u geen lid bent van onze Buurtvereniging “Kerkehout en Omgeving”  moet u dat wel worden. Door uw contributie is het mogelijk om een cadeautje te kopen voor uw kind.  Tevens is er voor elk kind een bijdrage van 2.00 euro verschuldigd of je al lid bent óf dat net geworden bent. Meer informatie kunt u vinden op www.kerkehout.nl of info@kerkehout.nl

Lever uw lidmaatschap formulier / aanmeldingsformulier  voor 12 november in op;

Daniel Ruijsstraat 17 samen met de bijdrage van 2,00 euro per kind.

beheerder

Comments are closed.

Scroll to Top