Zumba

Zumba

Buurtcentrum

Iedere woensdag (m.u.v. schoolvakanties) wordt er in het buurtcentrum Kerkehout Zumbales gegeven door Dansschool van der Meulen Wesseling / Kidswing Wesseling. De les is van 20:00 t/m 21:00 uur.

Zumba is een fitnessprogramma geïnspireerd op Latijns-Amerikaanse dansen. Het is in de jaren ’90 ontstaan in Colombia en bedacht door Alberto ‘Beto’ Perez, een Colombiaanse celebrity fitness trainer en choreograaf van internationale popsterren. Hij bracht de trainingsmethode uiteindelijk naar Miami, waarna het al snel in heel Amerika een hit werd. De naam Zumba® komt uit het Colombiaans, waar het zoveel betekent als snel bewegen en lol hebben.

Zumba is over de hele wereld een daverend succes. Goed voor je conditie en je hebt geen partner nodig. Als je niet zo dol bent op fitness, maar wel van dansen houdt, dan is dit misschien iets voor jou. Tijdens een Zumba-les worden dansen als cumbia, merengue, salsa, reggaeton, mambo, rumba, flamenco en calypso gecombineerd met aerobics waardoor er een leuke intervalroutine ontstaat die makkelijk te volgen is. Je werkt niet alleen aan je conditie, je verbrandt er ook nog eens enorm veel calorieën mee en dat allemaal zonder dat je het gevoel hebt afgebeuld te worden. Op de officiële website staat ook niet voor niets te lezen: “Ditch the workout. Join the party!”

Docent:

De lessen worden gegeven door een professionele Zumba Instructrice Aniek de Jonge.

Prijs per maand:

€ 20,00 voor leden van de Buurtvereniging Kerkehout & Omgeving

€ 25,00 per maand voor niet leden van Buurtvereniging Kerkehout & Omgeving

Gratis proefles

Voor meer informatie en aanvragen van een GRATIS proefles kunt u terecht op de website van Kidswing Wesseling.