Foto's van sport- en sportvelden in Kerkehout

Clubgebouw SV Wassenaar, richting NO, jaren 1950.

Ooievaarsnest op het sportterrein, gezien vanaf de Daniël Ruysstraat, ZO, 1996.

Sportterrein SV Wassenaar; rechts de huizen aan de Charlottestraat, links (de huizen met de grijze daken) de Woutersstraat (1e bouw), N, ca. 1988.

Sportterrein SV Wassenaar, in het midden de Woutersstraat (1e bouw) en links daarvan de appartementen aan de Van Sillevoldtstraat, NW, ca. 1988.

Sportveld gezien vanaf het eind van de Daniël Ruysstraat, met op de achtergrond de hooiberg van de boerderij van Hogendoorn aan de Verlengde Wittelaan, richting Z, begin jaren 1960.

Voetballers op het eerste veld van de SV Wassenaar. Op de achtergrond de villa Sonnehoeck en links daarvan een schuur van bronbemaler Janus Voorham; achter het doel de kolenopslagplaats van Koen Groen, richting W, einde jaren 1940.

Voetballers op het 1e sportveld. Links achter, de villa Sonnehoeck en rechts daarvan de boerderij van Knijnenburg aan de Wittelaan, richting NW, jaren 1940.

Sportveld van de SV Wassenaar met op de achtergrond de boerderij van Hoogendoorn, jaren 1930, r.Z.

Sportveld van de SV Wassenaar met op de achtergrond de boerderij van Hoogendoorn, jaren 1930, r.ZO.

Vèrspringen met rechts achter, de kleedkamer en de kantine

Vèrspringen met links de kleedkamer de kantine; rechts zicht op de werkplaats van Van der Wel.

Toegang tot het eerste veld van de SV Wassenaar vanaf wat later de Agathastraat werd. Links dhr. Blankespoor, 2e van links Theo (?) Zonneveld. Richting ZW, jaren 1940 of 1950.

Henk Olij bij polsstok-hoogspringen; dhr Grimme, voorzitter van SV Wassenaar, op de stoel bij de meetlat. Op de achtergrond huizen van de Adrianastraat, r. N, 1932.

Henk Remmerswaal, met 6,20 m winnaar van het verspringen in 1932. Links de kleedkamer en rechts daaarvan de kantine.